Профіль користувача є каталізатором того, як сім’я та світ спостерігають за користувачем. Comofamilia.com вклав у цю функцію велику кількість часу, а також інші казкові послуги, щоб допомогти зміцнити зв’язок священної організації, яка називається сім’я.

цей розділ орієнтований на профіль користувача, нижче наведено його склад, і хоча існує багато опцій та полів, він відображатиме лише ті, що мають значення, введені користувачем.

Реєстрація здійснюється в розділі меню, розпочатому підрозділі меню Довідка. Нижче буде інформація після первинної реєстрації.

Після реєстрації користувача профіль буде базовим, поки користувач не почне додавати функції.

На нижньому екрані бічне меню (з трьома крапками) відображає вибір для доступу до статей, написаних користувачем або будь-яким із членів сім'ї, Блоги для члена сім'ї (кожен член родини може мати сторінку блогу для всіх блогів створені власником профілю або будь-яким іншим членом родини), ProfileBlogs для власника профілю, Запрошує вибір для надсилання запрошень членам родини, які ще не є у сімейному дереві, або іншим, хто хотів би розпочати свою родинних дерев для їх сімей та останніх відвідувачів, щоб ознайомитися з історією членів родини, які відвідували профіль власника.

На вкладці під зображенням власника профілю є безліч вибраних елементів. Зазвичай профіль відкривається на вкладці активності, де відображається активність усіх членів сім'ї, для яких користувач має активні зв'язки (користувач може замовчувати активність деяких членів сім'ї для зменшення сукупності, вибираючи три крапки на лінії активності для цього члена сім'ї). На вкладці about - всі деталі про користувача, написані власником профілю. Вкладка галереї - це місце, де знаходяться всі фотографії, відео та медіа. Вкладка "Група" - це вибір усіх сімей, для яких власник профілю пов’язаний. Дивіться нижче.

 

 

Я nitially інформація на вкладці «Підключення» буде порожнім, так як користувач просто включив функцію і не не пов'язаний з іншим користувачем.

Для того, щоб зв'язатися з кимось, користувачеві спочатку потрібно знайти профіль іншої людини та відвідати його. Користувач може скористатися сімейними списками з пункту меню "Наша сім'я", знайти родича, якого хотів би, і натиснути на рядок списку, щоб перейти до профілю родича. Потім користувач може підключити-> Запросити пункт меню підключення (розташований у верхній частині профілю, який переглядає користувач), щоб подати запит на підключення до цього родича. Користувач також може надіслати особистий запит. Як тільки інший член родини прийме запит, користувач буде підключений, і вкладка "Зв'язки" відображатиме це. Зверніться до екрана нижче, щоб дізнатися більше.

 

 

 

Вибір редагування зображення власника профілю дозволяє користувачеві оновлювати весь профіль за вкладками та полями.

 

 

На нижньому екрані показано розширений екран оновлення інформації "Обліковий запис", тієї ж, що використовується при реєстрації. Саме тут користувач може виправити або ввести нову інформацію. Після завершення користувачі вибирають "Оновити", щоб записати зміни.

 

На нижньому екрані показано розширений екран оновлення інформації "Деталі", тієї ж, що використовується при реєстрації. Саме тут користувач може виправити або ввести нову інформацію. Після завершення користувачі вибирають "Оновити", щоб записати зміни.

 

 

На нижньому екрані показано розширений екран оновлення для "Фонової" інформації, тієї ж, яка використовується при реєстрації. Саме тут користувач вибирає або оновлює фон банера. Користувач може завантажити банери на замовлення або вибрати один із галереї. Після завершення користувачі вибирають "Оновити", щоб записати зміни.

 

На нижньому екрані показано розширений екран оновлення інформації "Зображення", тієї ж, яка використовується при реєстрації. Саме тут користувач вибирає або оновлює зображення, яке буде відображатися у профілі. Користувач може завантажити зроблений на замовлення малюнок або вибрати силует із галереї. Після завершення користувачі вибирають «Оновити», щоб записати зміни

 

На екрані нижче показано розширений екран оновлення інформації "Сповіщення", такий самий, який використовується при реєстрації. Саме тут користувач може налаштувати параметри профілю. Як отримувати приватні повідомлення; запитує, приймає або відхиляє на вкладці підключень; розміщувати, коментувати, лайкувати або мітити на вкладці активності; коментарі чи вподобання на вкладці галереї. Після завершення користувачі вибирають "Оновити", щоб записати зміни.

 

 

На екрані нижче показано розширений екран оновлення інформації про рейтинг "Статус користувача", тієї ж, що використовується при реєстрації. Саме тут користувач може виправити або оновити нову інформацію про рейтинг. Після завершення користувачі вибирають "Оновити", щоб записати зміни.

 

На нижньому екрані показано розширений екран оновлення інформації "ProfileBook", тієї ж, що використовується при реєстрації. Саме тут користувач може ввімкнути введення профілю іншим членом сім’ї, автоматично опублікувати повідомлення або повідомити користувача про повідомлення. Після завершення користувачі вибирають "Оновити", щоб записати зміни.


 

 На нижньому екрані показано розширений екран оновлення інформації "ProfileBlog", тієї ж, що використовується при реєстрації. Саме тут користувач може ввімкнути записи в блозі профілю від користувача та іншого члена сім’ї. Після завершення користувачі вибирають "Оновити", щоб записати зміни

 

На нижньому екрані показано розширений екран оновлення інформації "ProfileWall", тієї ж, що використовується при реєстрації. Саме тут користувач може ввімкнути запис на стіні іншого члена сім’ї, автоматично опублікувати повідомлення або повідомити користувача про повідомлення. Після завершення користувачі вибирають "Оновити", щоб записати зміни

 

Конфіденційність висвітлювалась у підменю "Конфіденційність". Наведений нижче екран призначений для побудови, будь ласка, перегляньте розділ конфіденційності у згаданому вище підменю.