פרופיל המשתמש הוא הזרז כיצד המשפחה והעולם צופים במשתמש. Comofamilia.com השקיעה זמן רב בתכונה, יחד עם שירותים נהדרים אחרים שיעזרו לחזק את הקשר של הארגון המקודש שנקרא משפחה.

חלק זה מתמקד בפרופיל המשתמש, להלן הרכבו ולמרות שיש אפשרויות ושדות רבים הוא יציג רק את הערכים שהמשתמש הזין.

ההרשמה מתבצעת תחת מקטע התפריטים תחילת קטע משנה מתפריט העזרה. להלן המידע לאחר ההרשמה הראשונית.

ברגע שהמשתמש נרשם הפרופיל יהיה בסיסי עד שהמשתמש יתחיל להוסיף תכונות.

במסך שלמטה, התפריט הצדדי (עם שלוש נקודות) מציג את האפשרויות לגשת למאמרים שנכתבו על ידי המשתמש או כל אחד מבני המשפחה, בלוגים עבור בן המשפחה (כל אחד מבני המשפחה מאפשר להחזיק דף בלוג לכל הבלוגים. נוצר על ידי בעל הפרופיל או כל אחד מבני המשפחה), פרופילי בלוגים לבעלים של הפרופיל, הזמנות לבחור לשלוח הזמנות לבני המשפחה שעדיין לא נמצאים בעץ המשפחה או לאחרים שרוצים להתחיל את אילנות יוחסין למשפחותיהם, והמבקרים האחרונים שראו את ההיסטוריה של בני המשפחה שפקדו את פרופיל הבעלים.

בלשונית שמתחת לתמונת בעל הפרופיל, יש מגוון אפשרויות. בדרך כלל, הפרופיל נפתח בכרטיסיית הפעילות, המציג את הפעילות של כל בני המשפחה שעבורם המשתמש יש קשרים פעילים (המשתמש עשוי להשתיק את הפעילות עבור חלק מבני המשפחה כדי לצמצם את האוכלוסייה, תוך בחירה בשלוש הנקודות. בקו הפעילות של אותו בן משפחה). הכרטיסייה אודות היא המקום בו כל הפרטים אודות המשתמש שנכתבו על ידי בעל הפרופיל. בכרטיסיית הגלריה נמצאים כל התמונות, הסרטונים והמדיה. הכרטיסייה קבוצתית היא המקום בו הבחירות של כל המשפחות שקשור לבעל הפרופיל. אנא ראה להלן.

 

 

באופן כללי, הכרטיסייה 'חיבורים' תהיה ריקה, מכיוון שהמשתמש הרגע הפעיל את התכונה ואינו מחובר למשתמש אחר.

על מנת להתחבר למישהו המשתמש צריך קודם כל לאתר את פרופיל האדם האחר ולבקר בו. המשתמש יכול להשתמש ברשימות המשפחתיות מפריט התפריט המשפחתי שלנו ולמצוא את קרוב המשפחה רוצה וללחוץ על שורת הרשימה כדי להגיע לפרופיל של קרוב המשפחה. לאחר מכן המשתמש יכול להתחבר-> לבקש פריט בתפריט חיבור (הממוקם בראש הפרופיל שהמשתמש צופה בו) על מנת לבקש להתחבר לקרוב משפחה זה. המשתמש רשאי גם לשלוח בקשה אישית. לאחר שבן המשפחה האחר יקבל את הבקשה המשתמש יתחבר ולשונית החיבורים תשקף זאת. עיין במסך שלמטה לקבלת עריכה נוספת.

 

 

 

בחירת העריכה לגבי תמונת בעל הפרופיל מאפשרת למשתמש לעדכן את הפרופיל כולו לפי כרטיסיות ושדות.

 

 

המסך שלמטה מציג את מסך העדכון המורחב למידע "חשבון", זהה המשמש לרישום. זה המקום בו המשתמש מסוגל לתקן או להזין מידע חדש. לאחר השלמתם, המשתמשים בוחרים באפשרות "עדכן" כדי להקליט את השינויים.

 

המסך שלהלן מציג את מסך העדכון המורחב למידע "פרטים", זהה המשמש לרישום. זה המקום בו המשתמש מסוגל לתקן או להזין מידע חדש. לאחר השלמתם, המשתמשים בוחרים באפשרות "עדכן" כדי להקליט את השינויים.

 

 

המסך שלהלן מציג את מסך העדכון המורחב למידע "רקע", זהה המשמש לרישום. זה המקום בו המשתמש בוחר או מעדכן את רקע הבאנר. המשתמש רשאי לטעון כרזות בהתאמה אישית או לבחור אחד מהגלריה. לאחר השלמתם, המשתמשים בוחרים באפשרות "עדכן" כדי להקליט את השינויים.

 

המסך שלהלן מציג את מסך העדכון המורחב למידע "תמונה", אותו משתמשים בעת הרישום. זה המקום בו המשתמש בוחר או מעדכן את התמונה שתוצג בפרופיל. המשתמש רשאי לטעון תמונה בהתאמה אישית או לבחור צללית מהגלריה. לאחר השלמתם, המשתמשים בוחרים באפשרות "עדכן" כדי להקליט את השינוי

 

המסך שלהלן מציג את מסך העדכון המורחב למידע "התראות", זהה המשמש לרישום. זה המקום בו המשתמש יכול להתאים את ההגדרות בפרופיל. כמו לקבל הודעות פרטיות; מבקש, מקבל או דוחה בכרטיסיית החיבורים; לפרסם, להגיב, לייק או לתייג בכרטיסיית הפעילות; הערות או לייקים בכרטיסיית הגלריה. לאחר השלמתם, המשתמשים בוחרים באפשרות "עדכן" כדי להקליט את השינויים.

 

 

המסך שלהלן מציג את מסך העדכון המורחב למידע על דירוג "סטטוס משתמש", זהה המשמש לרישום. זה המקום בו המשתמש מסוגל לתקן או לעדכן מידע על דירוג חדש. לאחר השלמתם, המשתמשים בוחרים באפשרות "עדכן" כדי להקליט את השינויים.

 

המסך שלהלן מציג את מסך העדכון המורחב למידע "פרופיל ספר", זהה המשמש לרישום. זה המקום בו המשתמש יכול לאפשר הזנת פרופיל על ידי בן משפחה אחר, לפרסם אוטומטית את הפרסום או להודיע ​​למשתמש על ההודעה. לאחר השלמתם, המשתמשים בוחרים באפשרות "עדכן" כדי להקליט את השינויים.


 

 המסך שלהלן מציג את מסך העדכון המורחב למידע "ProfileBlog", זהה המשמש לרישום. זה המקום בו המשתמש מסוגל לאפשר רשומות בבלוג פרופיל על ידי משתמש ובני משפחה אחרים. לאחר השלמתם, המשתמשים בוחרים באפשרות "עדכן" כדי להקליט את השינויים

 

המסך שלהלן מציג את מסך העדכון המורחב למידע "ProfileWall", זהה המשמש לרישום. זה המקום בו המשתמש יכול לאפשר כניסה לקיר פרופיל על ידי בן משפחה אחר, לפרסם אוטומטית את הפרסום או להודיע ​​למשתמש על ההודעה. לאחר השלמתם, המשתמשים בוחרים באפשרות "עדכן" כדי להקליט את השינויים

 

הפרטיות סוקרה בתפריט המשנה "פרטיות". המסך שלהלן נועד למטרות עריכה, עיין בסעיף הפרטיות בתפריט המשנה שהוזכר לעיל.